20ft. irrotettava säiliö | Ajoneuvosäiliö | Säiliöperävaunu | Säiliöpuoliperävaunu | ISO-Container

 

Tuottavampia ja käytännöllisempiä kuljetuksia komposiittisäiliöllä

1. Hyötykuorman lisäys = tuottavampi kuljetus

  • Komposiittisäiliöillä saat kasvatettua kuljetuksen hyötykuormaa, johtuen kevyemmästä säiliöratkaisusta. Eli kokonaisuudessaan kuljetuksesta tulee tuottavampi.

 

2. Laajempi kemikaalien kesto

  • Pystyt kuljettamaan useita eri tuotteita samalla säiliöllä. Pystyt käyttämään samaa säiliötä meno ja paluukuormaan, kun vain peset säiliön välissä.

3.Helpompi puhdistettavuus

  • Yksi vahvuutemme kilpailijoihin nähden on tuotteidemme helppo puhdistettavuus hankalillakin kemikaaleilla, kuten lateksi.

4.Turvallisuus

  • Tuotteemme on testattu ja todettu turvalliseksi, johtuen paksusta ja vahvasta sandwich-seinämärakenteesta.

 

Kaksi rakennevaihtoehtoa

1. FRP (Fibre reinforced plastic)

Moderni kelauslaitteistomme tuottaa sileää ja helposti puhdistettavaa pintaa aggressiivisille kemikaaleille ja tietysti myös luokittelemattomille tuotteille.

Yleisimmin FRP tuotteita käyttävät asiakkaat, jotka arvostavat kevyttä kuljetuskalustoa ja tätä kautta hyötykuorman lisäystä. Yksi vahvuutemme kilpailijoihin nähden on tuotteidemme helppo puhdistettavuus hankalillakin kemikaaleilla, kuten lateksi.

2. Fluorimuovi

Meidän korkealuokkainen Fluorimuovi –säiliöratkaisu on ollut erittäin suosittu viime aikoina. Säiliön sisällä oleva Fluorimuovi on 2,3mm paksu ja täysin kiinteä osa säiliörakennetta. Tuotamme fluorimuovihitsauksen automaattisella puskukoneella ja manuaalisilla hitsausmenetelmillä. Tämän jälkeen Fluorimuovin päälle rakennamme korkealuokkaisen sandwich-FRP rakenteen. Fluorimuovirakenteella voit kuljettaa vielä laajemman alueen kemikaaleja. Asiakkaamme ovat valinneet tämän tuotteen vaativiin kemikaalikuljetuksiin, kuten hypokloriitin ja suolahapon kuljettamiseen samalla säiliöllä.

Vaarallisten aineiden kuljetuksen määräykset


 

Ota yhteyttä

myynti@admor.fi


+35840 451 3641  
+35840 540 2062